by on January 24, 2019
133 views
Arsenal trøje
Entrenador Real Madrid s Jose Mou Mourinho er betændt Den perfekte rekord i preseason spillet med Madrid blev tarnished efter Los Blancos ydmyget SL Benfica 2-5 i en venskabskamp for Eusebio Cup på Estadio da Luz.
Det var Mourinhos første nederlag i præ-season kampe siden besat entrenador Madrid i 2010. Ikke underligt, når The Special One er så ked af at Gonzalo Higuain et al har mistet før sæsonen kampe før besejrede Benfica, postede Mourinho meget positivt Resultater, som pakker 11 sejre og 2 trækker.
Imidlertid forsøger Mourinho at tænke positivt over nederlaget. Han sagde, at nederlaget i præ-season spillet ikke havde nogen konsekvens for hans klub. For Mourinho er det vigtigste, hvordan hans hold spillede godt i Primera Liga 2012/2013. Hvis nederlaget er en katastrofe for dig, fordi det spanske hold tabte Napoli trøje 2-5 og det portugisiske hold vandt, er det dit problem, sagde Mourinho, fortalte Marca.
Ifølge Mourinho er disse resultater gode for hans tropper, så de kan lære mere respekt for sine modstandere. Hans hold bør ikke undervurdere eventuelle modstandere, de står over for. Det vil være en god oplevelse for dette hold. At være opmærksom på at spille defensiv er ikke god, der er ingen balance i at spille forsvar. Holdet er forpligtet til at reagere på dette nederlag godt, sagde portugisisk pas træner.
I kampen tog Benfica føringen. I Arsenal trøje det fjerde minut åbnede Javi Garcia scores for værterne. Derefter svarede Jose Callejon i det 18. minut og 20. Derefter rejste Axel Witsel to minutter senere. Målet blev det sidste mål, der blev skabt i første halvdel. I anden halvdel var det Enzo Perezs tur til at tilføje Benficas fordel. Derefter fortsatte Carlos Carbins i 58. minut.
Derefter fulgte et afsluttende mål fra Perez i 85. minut. Den endelige score 5-2 for Benfica. Vi ønsker ikke at tage dette spil alvorligt. Vi kom her, fordi vi skal opfylde kontrakten. Hvis ikke, vil vi blive sanktioneret, sagde den tidligere Chelsea-træner. I mellemtiden er Fabio Coentrao dette nederlag meget overraskende. Han sagde, at Los Blancos - Madrid kaldenavn - kunne sikre denne kamp.
Han tilføjede, at der er spil til Benfica, men at forsvare Madrid. Vi forventer ikke dette nederlag. Men vi fik mange lektioner her, sagde Coentrao. For Jesus er denne sejr ekstraordinær. Han afslører aldrig at forestille sig dette før. At slå Los Blancos med en god score på 5-2 er klart en meget god præstation, og har sin egen prestige.
Madrid er en fantastisk klub og har fantastiske præstationer. Det er naturligt, at vi er tilfredse med dette resultat, sagde Jesus. Mens sagen om overfyldte følelser er Arsenal-træner Arsene Wenger også oplever, at Wenger var sur, da han blev spurgt om Robin van Persies fremtid, efter at hans hold besejrede Manchester City 0-2 I en venlig kamp på Birds Nest Stadium Beijing, Kina.
Van Persie modtog ingen tilbud fra enten Napoli trøje Manchester City eller Manchester United, sagde Wenger, hvis tropper vil møde Kitchee i Hong Kong søndag før han vender tilbage til London næste uge.