by on January 24, 2019
85 views
Juventus trøje
Ca. 100 mennesker mister deres job hos fodboldforeningen i en omstrukturering, der gennemføres under formanden, Greg Dyke, og ny administrerende direktør, Martin Glenn. Arbejdstabene forstås at være på alle områder hos FA undtagen den tekniske fodboldafdeling og på alle niveauer af anciennitet.
Personalet har forventet et stort antal tab af arbejdspladser siden Dyke udpegede konsulenter sidste år og for nylig lovede flere penge til investering i 3G fodboldfaciliteter, og de blev fortalt om omstruktureringen i en række afdelingsmøder torsdag eftermiddag. Fra mandag vil FA deltage i en formel høringsperiode på 45 dage, hvoraf 100 personer forventes at acceptere fratrædelsespakker eller gøres tvungen overflødige.
Cullen siges at svare til en økonomisk besparelse på mere end 5 mio. £, en del af FAs plan om at reducere 30 mio. Kr. Fra udgifterne inden årets udgang. Resten af ​​£ 30m, siger Glenn, kommer fra refinansiering af lånet på Wembley, afgangene fra flere tidligere ledende medarbejdere, herunder Liverpool trøje generalsekretæren Alex Horne tidligere i år og mere generelle nedskæringer.
Besparelserne foregår hovedsagelig for at frigive penge til investeringer i græsrodsfaciliteter rundt om i landet, efter Dykes kommission, der blev oprettet i 2013 for at imødegå det faldende antal engelske spillere, der er felt af Premier League-klubber. Hans kommissions forslag til en B-liga for Premier League-juniorhold blev afvist afvist inden for fodbold og blev fulgt af et løfte om at bygge 3G-pladser i 30 byer fra Sheffield.
Glenn, som har overvåget lignende omstruktureringsprogrammer forstået at indebære jobnedskæringer i tidligere corporate roller, herunder snack-konglomeratet United Biscuits, kom til FA i marts. I juli forlod tre ledende medarbejdere - Jonathan Hall, Roger Maslin og Alistair Maclean - som FA sagde, at en del af sit program var at prioritere betydelige investeringer Roma trøje mod græsrods- og englandholdene. Glenn meddelte i sidste uge, at FA vil investere £ 260m over fire år i det nationale spil under professionelle rækker; en stigning på 15 mio. £ om året på de nuværende udgifter, hvilket vil omfatte 10 mio. £ til 3G-pitch-programmet.
Tilkendegivelse af 45-dages høring, sagde Glenn, at FA vedtager praksis i førende organisationer og sætter fodbold tilbage i centrum af FA. Ved at skabe denne ekstra funding pool kan vi begynde at opbygge flere 3G-pladser og skabe stipendier til trænere, med den ultimative ambition at yde vores elite-englandhold at give dem den bedste chance for succes ved turneringer.
Med henvisning til den nedre side af nedlæggelse af medarbejdere sagde Glenn: Det handler om at træffe hårde valg om, hvilke aktiviteter vi vil prioritere og hvad vi trækker tilbage fra.
Afskedigelserne kommer på et tidspunkt for økonomisk boom i engelsk fodbold, hvor Premier Leagues 20 klubber forventer at lave et rekord £ 8 mia fra sine 2016-19 tv-tilbud. FA selv øgede sin indtægt med 33 mio. £ i 2013-14, året for dets seneste offentliggjorte konti, til 332 mio. £, med tv-rettigheder Liverpool trøje svarende til 111 mio. £.
På FA-board niveau har der været en bekymring for, at organisationen er over-bemandet og en revision var nødvendig - 728 medarbejdere fremme forenings fodbold er noteret i 2013-14 konti.
Men nogle i FA vil spørgsmålet om, hvor mange mennesker der skal miste deres job for at gemme et forholdsvis beskedent beløb til investeringer i 3G-pladser. Sidste år gik £ 47 mio. Af FAs penge til det velhavende professionelle spil, inklusive £ 28 mio. Hovedsageligt i kampafgifter og præmiepenge til Premier League klubber, der konkurrerer i FA Cup.
.