by on March 17, 2019
2 views
Mire számíthat, ha vársz
Ha olvasod ezt az útmutatót, akkor valószínűleg úgy döntött, hogy a döntő lépést, és megy előre, és kap egy ilyen 'interweb' dolgokat a cég. Valószínűleg nem tudom pontosan, mi az, amire szükség van, de tudja, hogy szüksége van rá. és szükség van rá most. Néhány vállalat saját honlapján szerves részét képezi az üzleti, hogy hozza őket közvetlenül érintkezik az ügyféllel, és valóban bevételt. Láttátok ezeket a területeket, azok, ahol könyveket vásárol online, vagy elrendelheti ezen Argyle zokni. Más cégek kap egy honlapot, mert azt hiszik, hogy, de inkább nem is zavarja. Te már ezeken az oldalakon is. Ezek azok, hogy keresse fel az, hogy úgy gondolja: 'Nem tudom elhinni, hogy valaki tett ez rossz a honlap egy companygosh, remélem az enyém jobban néz ki, mint a'
A hideg, Páncélozott Ultrakönnyű kemény tény, hogy a mai üzleti világban, ha feltétlenül szükséges, hogy valamilyen internetes jelenlétét. Az emberek valóban lesz kondicionált azt hinni, hogy a vállalatok, amelyek nem rendelkeznek a honlapon kevésbé hihető, mint azok, akik nem. Miert van az? Vagy azért, mert töltünk egyre növekvő mennyiségű időt online mindennapi, és ez csak egy természetes folyamat?
A jobb vagy rosszabb ember használja az internetet, hogy kölcsönhatásba lépnek a vállalkozások minden alkalommal. Telefonkönyv használata fogy naponta, mint az emberek, most már a keresőprogramok, mint a Google és a Yahoo! megtalálni a helyi vállalkozások számára. Telefonkönyv használat ütött olyan alacsony, hogy sok telefonkönyv döntéshozók most az internet az elsődleges kiadói platform.
Ez a dokumentum segít a folyamat kezd a cég honlapján online. Ez végigvezeti minden lépést tól Z-ig, figyelmezteti Önt a buktatókat, és gyakorlati tanácsokat kapok a legjobb honlap a pénzéért. A legfontosabb, hogy élesedik meg a tudást meg kell sikeres online. Tehát hogy egy percig melegítse fel a kávét, ellenőrizze az e-mail és zárja be az ajtót, hogy az irodában.
Ha még nem döntött, hogy hozzon létre egy honlapot a te dolgod, akkor szeretnék még 5 kényszerítő ok, hogy miért kell elkezdeni, hogy ma.
1) Az internet nem megy el. Ez nem egy hóbort vagy varázsa. Az internet átalakította őket üzlet menetét a világ körül.
2) A verseny során is. Akár eladni kütyü, szerkentyű vagy gyerekkönyveket van egy sereg más értékesítő vállalkozások a vevő az interneten.
3) Meg kell megnyitása az üzleti az új ügyfelek és a piacok, hogy nem is tudom, létezik szerte a világon.
4) Ne kapcsolatot az ügyfelekkel, ahogy eddig még soha nem is álmodott, olyan eszközökkel, mint Támogató fórumok, e-mail Blast Online hírlevelek
5) Ellentétben azzal, amit akkor hallott, hogy egy weboldal, ez tényleg nem olyan nehéz megtenni, vagy drága.
elhatároztam, hogy írok az útmutató több okból is. A legnagyobb oka az, hogy dolgozom egy csomó honlapok egy csomó ember, és minden alkalommal, amikor kezdődik a projekt találom magam elmagyarázza a folyamatot, hogy mi fog történni a következő néhány héttől néhány hónapig. Azt akartam, hogy készítsen átfogó, informatív és a földre vezető a saját ügyfelek, így tudtak pihenni a aggódnak fejében, és összpontosítani csinál az üzleti, míg én középpontjában így egy fantasztikus weboldalt. Ez az útmutató eredetileg nem közzétételre szánt vagy forgalomba hozatalakor a nagyközönség számára, de én csak hozzá szakaszok, rájöttem, hogy az információ benne értékes volt, és alkalmazni lehet, hogy valaki keres, hogy hozzon létre egy honlapot a vállalkozásukat.
Ez a dokumentum egy üzlet tulajdonosa, vagy vezetői, akik arra törekszik, hogy javítsa az internetes jelenlét létrehozása vagy frissítése a meglévő üzleti weboldal. Míg bárki bekapcsolódhat elolvasni ezt a leírást, ne feledje, hogy a tanácsadás irányul üzleti weboldalak szeretnének szerezni és megtartani a webes jelenlét. Ha keres egy útikönyvet hogy hozzon létre egy honlapot a családi nyaralás fotókat vagy zenekar honlapján, esélye lehet, hogy egy jobb vezető odakinn az Ön számára. De kérjük, olvassa el egyébként.
Mire elkészült a kézikönyv elolvasása lesz képes beszélni a webes fejlesztési folyamat hozzáértéssel és nem kap kihasználták néhány, a kisebb elvszerű webes tervezők odakint.
Ez úgy tűnhet, mint egy buta kérdés, de alapvetően a válasz meglepő. A honlap egy élő portál a te dolgod. Nem számít, milyen szolgáltatásokat és termékeket kínál, vagy információkat oszt meg. A lényege, hogy minden, a cég honlapja az egyetlen hely, hogy a vásárlók, befektetők, partnerek, kereskedők pályázók, versenytársak, és még az emberek, akik véletlenül a végén ott megy. Akár észre, vagy nem, az emberek a honlapon minden nap. Most az a fontos kérdés; mik ezek látva ott?
Üzleti honlapok tipikusan az egyik pár a következő táborokban. Egyes esetekben ezek megoszthatják bitek és a darab több mint egy.
Az Interaktív Business Card:
Ezek az üzleti honlapok kínálnak az alapvető 'Ki, mit, mikor, hol, miért' információt a vállalat. Ezek a honlapok egy nagyszerű módja annak, hogy kiterjesztheti a marketing erőfeszítések. Oldalak, mint ez olcsón létrehozni és fenntartani. Hozzáteszik hitelességét a márka, és felajánl egy módja, hogy elérje az új ügyfelek.
Gyakran a vállalkozások is csatlakoznak szakmai hálózatok és vagy üzleti hirdetést vezetősínek nekik is 'internetes portál' a hálózaton. MySpace, Facebook, LinkedIn és a helyi kereskedelmi kamara minden nagy példa a közös honlapon.
Az 'én most vettem egy domain nevet, de nem állítom be a honlap' honlapján:
Mindannyian láttunk már ezen a honlapon korábban. Ezek a honlapok szuper csipog, de dacosan fáj az esély a üzleti on-line.
A valóságban a honlapon lehet, amit szeretne, hogy legyen. A képzelet az a határ, hogy mit lehet technikailag megvalósítani. Most mi a költségvetés engedheti meg magának egy másik történet.
Csakúgy, mint a tervezés, üzleti, meg kell érteni, akik az online vásárló. Sok tényező játszik majd be, hogyan website design alapján, aki létrehozta azt az. Ha eladni humoros Póló online, akkor fog használni egy sokkal lazább formában, mint mondjuk egy jogi könyvesbolt. Akkor tulajdonképpen szembesül a nehéz folyamat tervezés hogyan lehet a legjobban kanál takarmány információt, hogy a tömegek, és ugyanabban az időben, hogy egy személyes kapcsolat minden látogató. Azt is szembesülnek egy nagyon nehéz ellenfél szeretek hívni 'Internet ADD'.
Internet ADD egy tünetegyüttes, hogy mindannyian szenvednek, és valószínűleg a leggyorsabban terjedő betegség a világon. Internet ADD mi képtelenek kielégíteni a weboldalak. Ez értelme, hogy a hiper kritika érzi magát, ha egy weboldal túl sokáig tart betölteni. Ez az undort érzett azt tapasztalja, ha megy a honlap, és nem talál egy ügyfélszolgálati telefonszámot. Ez az undor érzel, amikor meglátogatták a 10. weboldal egy sorban, hogy semmi köze nem volt, amit kerestél. Ez valójában egy jól megalapozott tény, Nike Air Shox hogy kevesebb, mint 8 másodpercig, hogy egy maradandó benyomást a honlapon.
Tedd magad a salomon cipő outlet egy percre. A potenciális vásárló (Nevezzük őt Sam) keres egy cég, mint a tiéd, hogy eladja őket a kütyü, amelyekre szükségük van. Sam kinyitotta a böngészőt, és megkezdte Googling kütyü. Az első tényező ellen dolgozik neked, hogy a keresőprogramok, mint a Google előmozdítása más üzleti hajlandó fizetni nekik célzott reklám. Sam már látott 15 hirdetések cégek, akik eladni kütyü, és még csak nem is nyitott egy weboldalt.
Az első honlap kinyitja valójában egy widgetet forgalmazó Indiában, de azt nem tudja, hogy még. Tölt egy jó 3 5 percig a helyszínen, mind pszichológiailag kötelezi magát, hogy vásárol egy terméket tőlük. Ez nem csak elkezd a pénztár, Nike Air Shox hogy rájött, hogy az ár a rúpia, és nem amerikai dollár. Ő azonnal visszatér a Google és dühösen típusú Widgetek a keresési sáv.
Sam, most már több furfangos, mint korábban megy rá a következő honlapon, amely tulajdonképpen egy bloghoz, hogy csak beszél kütyü egy cikket a Páncélzsír Gumiabroncs Alatt 4 évvel ezelőtt. Tölt néhány percig itt korábban rájön, hogy nincs kütyü kell vásárolni. Most csalódott, Sam visszatér a Google újra és típusú Widgetek a keresési sáv. Ezután teszi, hogy a versenytársak honlapján, hogy több mint hajlandó eladni neki hirdetések méltányos áron. A probléma ebben az időben, hogy a versenytársak honlapján fut teljesen a Flash, és Sam böngésző nem támogatja azt.
Mire Sam ténylegesen tette a honlapon máris súlyosbított. Ő töltötte az utolsó 30 percben élete keresi a tökéletes Widget, de találkozott csak elutasítás és zavart. Az ő szellemi állapot finom, és ő lett a kétségbeesett, hogy megtalálja ezt a megfoghatatlan widget. Ezen a ponton ő nem olvas többé, sőt a szeme csak képeket beolvasni, és ő keres egy ok arra, hogy még marad a honlapon. Figyelme span csökkent a pont a gyors döntéseket attól, hogy a helyszínen is csak egy hosszú lánc csalódások.
Will Sam valóban marad a helyszínen, és megvásárolja a Widget tőled? A válasz erre a kérdésre minden attól függ, milyen jól tudja elfojtani a tünetei az internetes ADD.
Sajnos a honlapon fogják megítélni, mint ez minden nap. Ez szomorú, és ez igazságtalan, de ez csak a világ rendje. Ez a te feladatod, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az információkat közölt a honlap egyértelműen és gyorsan lehetővé teszi az emberek tudják, hogy a megfelelő helyre. A valóságban a honlapon lesz egy 2 hatások látogatók. Ez sem megy, hogy segítsen nekik, vagy további üzemanyag internetes ADD.